Uw specialist in Ahrend bureaustoelen, onderdelen en stofferen.

Snel contact met ons? 020-4704057

Zitting rug zachtewielen ahrend 220

Zitting stofferen!

Zitting versleten? Overweeg het herstofferen van uw bureaustoel zitting. Het opnieuw stofferen van uw bureaustoel zitting heeft vele voordelen: U spaart het milieu, bent duurzaam bezig en het is kostenbesparend.

recyceld-min

Ahrend 220 zitting rug zachte wielen, wij stofferen ook op locatie!

Ahrend-220-bureaustoel-rug-min

Ahrend 220 bureaustoel rug

Opnieuw stofferen Ahrend 220 rug in de kleur zwart, rood, blauw antraciet of groen. Prijs ter indicatie vanaf €45,- exclusief b.t.w in de kleur zwart. Wij kunnen tegen meer prijs de kussens vervangen bij u op locatie. Neem gerust contact met ons op en wij maken graag een vrijblijvende offerte.

Ahrend-220-bureaustoel-zittingkopie-min

Ahrend 220 bureaustoel zitting

Opnieuw stofferen Ahrend 220 zitting in de kleur zwart, rood, blauw antraciet of groen. Prijs ter indicatie vanaf €40,- exclusief b.t.w in de kleur zwart. Wij kunnen tegen meer prijs de kussens vervangen bij u op locatie. Neem gerust contact met ons op en wij maken graag een vrijblijvende offerte.

Zitting-hoes-voor-Ahrend-220-zitting-min

Zitting hoes voor Ahrend 220 zitting

Los doehetzelf hoes voor de Ahrend bureaustoel model 220 Prijs ter indicatie vanaf €10,- exclusief b.t.w in diverse kleuren leverbaar.(Verzendkosten + €7,95) Neem gerust contact met ons op en wij maken graag een vrijblijvende offerte.

zachtewielen-ahrend-bureaustoel-min

Zachte wielen voor verschillende bureaustoelen

Set zachte bureaustoel wielen voor o.a. Ahrend, Hag en Axia vanaf €20,- exclusief b.t.w. per set van 5 stuks. (Verzendkosten + €7,95) Neem gerust contact met ons op en wij maken graag een vrijblijvende offerte.

stof-kleuren-min

Wij stofferen de bureaustoelen met Georgia stof