Uw specialist in Ahrend bureaustoelen, onderdelen en stofferen.

Snel contact met ons? 020-4704057

Werkwijze herstofferen bureaustoelen

Zitting stofferen!

Zitting versleten? Overweeg het herstofferen van uw bureaustoel zitting. Het opnieuw stofferen van uw bureaustoel zitting heeft vele voordelen: U spaart het milieu, bent duurzaam bezig en het is kostenbesparend.

recyceld-min

Werkwijze bureaustoelen herstofferen, wij stofferen ook op locatie!

Werkwijze bureaustoelen herstofferen


Bent u van plan om uw huidige gebruikte bureaustoelen te vervangen door nieuwe bureaustoelen? Als u weer voor deglijkheid en kwaliteit kiest dan weet u dat dat een aanzienlijke uitgave is.
Is de bureaustoel aan vervanging toe, of is het slechts de gescheurde bekleding van de zitting, die losse armsteun of de vaal gekleurde en beduimelde rugleuning? Overweeg dan het herstofferen van uw bureaustoelen.
Het opnieuw stofferen van uw bureaustoelen heeft vele voordelen: u spaart het milieu en herstofferen van uw bureaustoelen kan door de lage kosten soms al eerder dan gepland.
Door effiecient werken kunnen wij ook meerdere bureaustoelen binnen korte termijn restylen.
Dus ook als u meerdere bureaustoelen wilt laten herstofferen bent u van harte welkom.
Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en materialen staan we garant voor perfecte kwaliteit. Bij het stofferen en herstofferen van bureaustoelen maken wij gebruik van kwaliteitsstoffen en leer van diverse leveranciers. Naast het herstofferen en/of herstellen is het ook mogelijk de polyether vulling van de zitting en de rugleuning te vernieuwen.

Wij zijn gespecialiseerd in het herstofferen van Ahrend en Axia bureaustoelen.

Eventueel kunnen wij uw bureaustoelen ophalen en weer bij uw bedrijf afleveren.
Leen bureaustoelen mogelijk.