Uw specialist in Ahrend bureaustoelen, onderdelen en stofferen.

Snel contact met ons? 020-4704057

Vitra bureaustoel wielen

Bent u op zoek naar Vitra bureaustoel wielen en weet u niet zo goed waar u voor moet kiezen?

Wij helpen u graag op weg. Onze Vitra bureaustoel wielen zijn in diverse soorten verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen uit harde wielen, zachte wielen, glijdoppen, vloerdoppen , zwarte wielen of wielen met verchroomde wieldoppen. Het soort Vitra bureaustoel wielen dat u kiest is bepalend voor het gemak waarmee u uw stoel heen en weer rijdt, maar ook in hoeverre u uw vloer mooi wilt houden. Ook uw persoonlijke smaak speelt uiteraard een rol bij het maken van uw keuze.

Is het loopvlak van uw Vitra bureaustoel wielen gemaakt van hard kunststof? Dan zijn deze wielen geschikt voor een zachte ondergrond zoals tapijt. Zijn uw Vitra bureaustoel wielen voorzien van een zacht rubberen loopvlak? Dan zijn ze juist meer geschikt voor tegels, parket, marmoleum of een andere harde ondergrond, zoals bijvoorbeeld de harde kunststof mat om uw tapijt te beschermen.

Heeft u nieuwe wielen nodig voor uw Vitra bureaustoel omdat uw huidige bureaustoel wielen versleten zijn? Als u uw stoel regelmatig gebruikt zult u onmiddellijk profijt hebben van uw nieuwe bureaustoel wielen. Het is dan wel van belang dat u de juiste wielen kiest voor de ondergrond waarop de stoel gebruikt wordt. Wilt u gewoon eens iets anders dan wat u nu heeft? Dan heeft u de keuze uit diverse soorten wielen en zijn er ongetwijfeld Vitra bureaustoel wielen bij naar uw smaak.

Vitra-bureaustoel-wielen-min

Zachte wielen voor een Vitra bureaustoel

Gebruikt u uw Vitra bureaustoel op een harde ondergrond? Dan kunt u het best zachte wielen aanschaffen om uw harde vloer niet te beschadigen. Sommige zachte Vitra bureaustoel wielen hebben bovendien een stop, zodat uw stoel niet weg kan rollen als u er niet op zit. Dat voorkomt gevaarlijke situaties, zoals wanneer u er tegenaan leunt of wanneer u wilt gaan zitten en met uw voeten tegen de stoel schopt. Het zelf-remmende systeem van de zachte wielen voor de Vitra  bureaustoel is dan ideaal. Dat zorgt er voor dat uw stoel pas kan rollen als u er op gaat zitten.

Eigen voorraad wielen

We werken zoveel mogelijk met onze eigen voorraad zodat we erg snel kunnen leveren

Binnen 2 werkdagen in huis

Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dan heeft u onze voorraad producten binnen twee dagen in huis.

Snel, simpel en veilig betalen

Met iDEAL kunt u direct vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.

Geschikte zachte wielen voor een Vitra bureaustoel

Klik op de afbeelding en bestel ze online.

Gerelateerde bureaustoel wielen

Ahrend wielen

Axia wielen

Herman Miller wielen