Uw specialist in Ahrend bureaustoelen, onderdelen en stofferen.

Snel contact met ons? 020-4704057

Starter

Stel u bent starter. Als ZZP of wellicht met een partner of compagnon. Dan komen er veel zaken op u af. Huisvesting, logo, vergunningen, briefpapier en de inrichting van uw kantoor of werkplek. Het vervelende is, alle genoemde voorbeelden kosten geld. En dan moet u anno nu ook nog rekening houden met het milieu.

Op zaken zoals briefpapier is dat eenvoudig. Kies voor gerecycled papier en voilà. Ook voor uw kantoorinrichting zijn er interessante kansen. Op de tweedehands markt en veiling sites zijn regelmatig keurige vergadertafels en bureaus te koop. Zo goed als nieuw en zonder sporen van gebruik.
Voor bureaustoelen is dat helaas vaak anders. Kapot, piepende wieltjes en smotsige bekleding. Gelukkig zijn daarvoor oplossingen zoals op deze website te zien is.
Uzit.nl levert diverse onderdelen voor A-merken, waaronder Ahrend. Zo kunt u een gehavende bureaustoel laten voorzien van een opnieuw gestoffeerde zitting of nieuwe bureaustoelwielen. Ook leveren we diverse onderdelen voor het mechaniek van Ahrend bureaustoelen. Zo kunt u onwillige zitting- of rugbediening weer gebruiken en de stoel aanpassen aan uw werkhouding.

Uiteraard kunt er ook voor kiezen bij uzit.nl een “nieuwe” bureaustoel te kopen. De bureaustoelen op uzit.nl zijn allemaal volledig herzien en waar nodig gerepareerd. Slijtage gevoelige items zoals armpad en zitting bekleding zijn vervangen en alle bureaustoelen zijn uitgevoerd met nieuwe bureaustoelwielen.

Wilt u meer informatie over het repareren van uw bureaustoel? Bent u zelf handig en wilt u advies bij het vervangen van onderdelen? Aarzel niet we bieden graag ondersteuning en geven u vrijblijvend advies.