Als ZZP

Stel u bent starter. Als ZZP of wellicht met een partner of compagnon. Dan komen er veel zaken op u af. Huisvesting, logo, vergunningen, briefpapier en de inrichting van uw kantoor of werkplek. Het vervelende is, alle genoemde voorbeelden kosten geld. En dan moet u anno nu ook nog rekening houden met het milieu.

Op zaken zoals briefpapier is dat eenvoudig. Kies voor gerecycled papier en voilà. Ook voor uw kantoorinrichting zijn er interessante kansen. Op de tweedehands markt en veiling sites zijn regelmatig keurige vergadertafels en bureaus te koop. Zo goed als nieuw en zonder sporen van gebruik.
Voor bureaustoelen is dat helaas vaak anders. Kapot, piepende wieltjes en smotsige bekleding. Gelukkig zijn daarvoor oplossingen zoals op deze website te zien is.
Uzit.nl levert diverse onderdelen voor A-merken, waaronder Ahrend. Zo kunt u een gehavende bureaustoel laten voorzien van een opnieuw gestoffeerde zitting of nieuwe bureaustoelwielen. Ook leveren we diverse onderdelen voor het mechaniek van Ahrend bureaustoelen. Zo kunt u onwillige zitting- of rugbediening weer gebruiken en de stoel aanpassen aan uw werkhouding.

Uiteraard kunt er ook voor kiezen bij uzit.nl een “nieuwe” bureaustoel te kopen. De bureaustoelen op uzit.nl zijn allemaal volledig herzien en waar nodig gerepareerd. Slijtage gevoelige items zoals armpad en zitting bekleding zijn vervangen en alle bureaustoelen zijn uitgevoerd met nieuwe bureaustoelwielen.

Meer weten?

Heeft u na het lezen nog vragen, opmerkingen of klachten? Laat het ons weten via ons contactformulier!

Adres

Adres

A & I Kantoorinrichting
Kollenbergweg 50
1101AR Amsterdam

Telefoon

Telefoon

020-4704057

Email

Email

mail@uzit.nl

Openingstijden

Bezoek alleen op afspraak. Om u beter en sneller van dienst te zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.


Ahrend Tan-Sad verzameling

Wist u dat Ahrend is begonnen met het aanbieden van bureaustoelen door middel van de Tan-Sad Do More Chair? Als u deze ziet zal u er vast iets in herkennen van hoe de Ahrend bureaustoel er vandaag de dag uit ziet.

Door de jaren heen hebben wij een grote verzameling weten te maken van onder andere de voorgenoemde stoel en nog veel meer.

Bent u nieuwsgierig geworden? Klik dan hier om onze verzameling te bekijken.