Uw specialist in Ahrend bureaustoelen, onderdelen en stofferen.

Snel contact met ons? 020-4704057

Refurbish recycle

Refurbished… Je hoort het steeds vaker. Of het nu gaat om een iPhone 8 of een bureaustoel. Iedereen verkoopt tegenwoordig wel refurbished producten.
Maar wat is refurbished? Letterlijk, iets opknappen, herbouwen of renoveren. Wanneer een bureaustoel wordt opgeknapt, worden de beschadigde componenten verwijderd en vervangen door nieuwe en verbeterde componenten. Rugleuning, armlegger zittingmechaniek of kruisvoet kunnen met het juiste gereedschap worden vervangen.

Gedemonteerd en opnieuw gemonteerd

Het is belangrijk om te onthouden dat het opknappen van een bureaustoel veel verder gaat dan het uitvoeren van eenvoudige reparaties. Om een item als refurbished te beschouwen, moet het uit elkaar worden gehaald en opnieuw gemonteerd worden volgens de bedrijfsnorm. Hierbij dienen de onderdelen die versleten of verouderd zijn te worden vervangen.

Refurbished bureaustoelen

Omdat gereviseerde bureaustoelen worden herbouwd met behulp van nieuwe of zo goed als nieuwe onderdelen, zullen ze vergelijkbaar zijn met een bureaustoel net-uit-de-doos. Hoewel een gerenoveerd product is gemaakt met behulp van een gerecycled onderdeel, is het belangrijk dat ze aan dezelfde criteria voldoen als het originele product.

Diverse modellen waaronder Ahrend 2020

Wilt u weten hoe u het milieu én uw budget spaart? Bel dan eens met A&I Kantoorinrichting. Zij zijn ervaren in het leveren van refurbished bureaustoelen. Dezelfde kwaliteit, maar voor een fractie van de nieuwprijs. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de Ahrend 220, 230, 240 en Ahrend 2020.
De voorraad wisselt dagelijks. Ook levert A&I Kantoorinrichting service op uw bedrijflocatie. Hiermee wordt hinder op de werkplek tot een minimum beperkt.