Uw specialist in Ahrend bureaustoelen, onderdelen en stofferen.

Snel contact met ons? 020-4704057

Over ons

Kantoorinrichting

Als professional in kantoorinrichting zijn wij al vele jaren actief in het verkopen en restaureren van Ahrend bureaustoelen. Ons assortiment bestaat uit zo goed als nieuwe Ahrend bureaustoelen en andere gecertificeerde A-merk bureaustoelen die vaak niet van nieuw te onderscheiden zijn. Daarnaast verkopen wij onderdelen, wielen en bekleding voor Ahrend bureaustoelen. Wij reviseren uw bureaustoelen zo dat ze niet van nieuwe te onderscheiden zijn.

Voor bedrijven en particulieren

Wij hebben jarenlange ervaring met het reviseren van Ahrend bureaustoelen en werken zowel voor grote als kleine bedrijven. Inmiddels hebben we al menig werkplek opnieuw voorzien van Ahrend bureaustoelen of bureaustoelen van andere gecertificeerde A-merken. Natuurlijk bent u bij ons ook als particulier van harte welkom. Waar het ons om gaat is iedereen een bureaustoel van uitstekende kwaliteit aan te kunnen bieden tegen een zeer scherpe prijs.

Historie

Uzit.nl is onderdeel van A&I Kantoorinrichting in Amsterdam. De letters A en I in onze naam staan voor Advies en Inrichting. Sinds 1995 geven wij advies op het gebied van kantoorinrichting, sinds 1998 bieden wij bureaustoelen aan. Sinds 2015 zijn wij ons gaan specialiseren in het reviseren van Ahrend bureaustoelen, één van de meest betrouwbare en kwalitatief sterke merken in de markt. Inmiddels hebben wij honderden bedrijven kunnen helpen met het vinden van de juiste kantoorinrichting. Bij ons ontvangt u nog steeds het beste advies dat u kunt krijgen op het gebied van kantoorinrichting.

Magazijn

Omdat wij niet beschikken over een dure showroom kunnen wij onze prijzen laag houden. Natuurlijk hebben wij wel een magazijn, in Amsterdam. Onze verkoop van onderdelen vindt plaats vanuit dit magazijn. Daar mag u natuurlijk altijd een onderdeel vakkundig laten repareren, bekijken of afhalen. Maakt u daarvoor wel eerst een afspraak? Dan zorgen wij er voor dat u snel wordt geholpen.

Lage prijzen

Onze manier van werken bespaart u veel geld. We maken geen kosten voor een dure showroom, we werken zonder groothandel, de marges tussen in- en verkoop zijn klein en we hebben geen duur betaalde verkopers in dienst. Natuurlijk ziet u dat direct terug in onze scherpe prijzen. Onze gerestaureerde Ahrend bureaustoelen bieden ook een zeer sterke kwaliteit tegen een uitstekende prijs.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u om een andere reden met ons in contact komen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel 020 – 470 4057. Vergeet ook niet onze webshop te bekijken!

  Uw reactie

  Uw naam

  Uw email

   

  A & I Kantoorinrichting
  Kollenbergweg 2 – L
  1101 AR Amsterdam
  020-470 4057