Ons assortiment

Ons assortiment in bureaustoelen, onderdelen en wielen is uitgebreid. Wij leveren een uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs en onze dienstverlening biedt de hoogste service. Heeft u onderdelen nodig voor uw Ahrend bureaustoel? Zoekt u andere wielen voor uw huidige bureaustoel of wilt u wellicht een extra bureaustoel van een sterke kwaliteit? Bij ons kunt u voor dit alles terecht. Ook voor het stofferen van uw huidige bureaustoel bent u bij ons van harte welkom. Of het nu gaat om het herbekleden van één bureaustoel of juist voor alle bureaustoelen van een heel kantoor, wij zijn u graag van dienst.

Bureaustoelen

Als u op zoek bent naar bureaustoelen waar u lang plezier van wilt hebben, kies dan voor bureaustoelen van een sterke kwaliteit. Wilt u daar graag een scherpe prijs voor betalen, bekijk dan snel ons assortiment Ahrend bureaustoelen. Kies voor de ijzersterke klassiekers Ahrend 220 of Ahrend 230 bureaustoelen, met hun hoge comfort tegen een scherpe prijs zijn ze erg populair. Ook de Ahrend 2020 is een uitstekende keuze. Die staat bekend om zijn gebruikersgemak in combinatie met uitstekend comfort. Natuurlijk is er nog veel meer keuze in ons uitgebreide assortiment bureaustoelen. Bekijk snel de mogelijkheden!

Onderdelen

Alle bureaustoelen van Ahrend zijn volledig recyclebaar en dat betekent dat ieder onderdeel vervangen kan worden. Ideaal natuurlijk als u lang gebruik wilt maken van uw stoel. Bovendien is Ahrend daarmee een duurzame keuze. Tenslotte spaart u het milieu door te kiezen voor een stoel die erg lang mee gaat. Kiezen voor nieuwe onderdelen voor uw Ahrend bureaustoel in plaats van het aanschaffen van een nieuwe bureaustoel is uiteraard ook slim voor uw portemonnee. Is een onderdeel van uw bureaustoel kapot, mist er een onderdeel of wilt u uw bureaustoel graag laten nakijken? Wij vervangen het onderdeel graag in ons magazijn in Amsterdam of komen langs bij u op locatie.

Wielen

Wellicht heeft u zich het nooit gerealiseerd, maar het soort wielen dat u gebruikt onder uw Ahrend bureaustoel bepaalt het gebruikersgemak van uw stoel. In ons assortiment wielen vindt u harde wielen en zachte wielen voor de Ahrend 220, Ahrend 230 of de Ahrend 2020, maar ook universele zachte wielen voor een bureaustoel van een ander merk. Zachte wielen gebruikt u voor stoelen die op een harde ondergrond dienen te rijden. Harde wielen gebruikt u juist weer voor stoelen die op een zachte ondergrond staan. Met de juiste wielen kunt u uw bureaustoel altijd op een ideale manier verrijden. Of uw wielen nu aan vervanging toe zijn of u gekozen heeft voor een nieuwe vloer, door te kiezen voor de juiste wielen rijdt uw stoel weer optimaal.

Stoffering

Als u een Ahrend bureaustoel bezit heeft u gekozen voor kwaliteit die jarenlang meegaat. Natuurlijk kan bij veelvuldig gebruik de stoffering van uw stoel toe zijn aan een nieuwe bekleding. Omdat u graag een nieuwe kleur stoel wilt voor al uw medewerkers bijvoorbeeld, die beter past bij het interieur. Misschien hebben sommige stoelen in de zon gestaan en is de kleur ietwat verschoten, wellicht zitten er vlekken op de bekleding. Wat uw reden ook is om te kiezen voor stoffering van uw bureaustoel, wij bieden een uitgebreide keuze in stof en kleur. Bekijk snel ons assortiment en maak uw keuze voor een bijzonder mooie nieuwe bekleding van uw Ahrend bureaustoel tegen een zachte prijs.

Meer weten?

Heeft u na het lezen nog vragen, opmerkingen of klachten? Laat het ons weten via ons contactformulier!

Adres

Adres

A & I Kantoorinrichting
Kollenbergweg 50
1101AR Amsterdam

Telefoon

Telefoon

020-4704057

Email

Email

mail@uzit.nl

Openingstijden

Bezoek alleen op afspraak. Om u beter en sneller van dienst te zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.