Kantoormeubelen

Recycling en hergebruik vindt plaats in veel branches. Soms hebben deze raakvlakken. Zo kunt u in menig kantoor een hippe tafel zien staan van hergebruikt hout.
Is dat een vorm van concurrentie voor de traditionele kantoorinrichters? Misschien. Er is in ieder geval 1 nieuwe vergadertafel minder verkocht. Maar is dat anno nu zo erg? Op de tweedehands markt zijn veel vergadertafels, ladeblokken en side-tables voor een prikkie te koop. Ook dat is een nadeel als je het bedrijfseconomisch bekijkt. Gelukkig is er een keerzijde. Het milieu wordt ontzien. En dat is met de voorgenomen maatregelen om tot een zero-wast economie te komen een groot voordeel.

Hergebruik anno nu

Gerecycleerd meubilair is een groeiend gebied voor jonge ontwerpers omdat er zoveel interessante manieren zijn om het te benaderen. Dit meubilair is gemaakt van stukjes hout en ziet er divers en eigentijds uit.

Zwenkwielen in diverse plaatafmeting

Bent u producent of bezitter van gerecycled houten meubelen? Overweeg dan eens de aanschaf van onze hoogwaardige wielen en glijdoppen. Onze wielen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn volledig recyclebaar aan het einde van de technisch levensduur. Het PU loopvlak is geschikt voor harde vloeren.
Tevens leveren we diverse modellen zwenkwielen op basis van dit hoogwaardige product. Onze wielen zijn ongeremd en TÜV gekeurd. De wielen zijn leverbaar in 60 mm of 50 mm. Leverbaar met standaard pen (11mm x 22mm) of in diverse plaatafmetingen.

Meer weten?

Heeft u na het lezen nog vragen, opmerkingen of klachten? Laat het ons weten via ons contactformulier!

Adres

Adres

A & I Kantoorinrichting
Kollenbergweg 50
1101AR Amsterdam

Telefoon

Telefoon

020-4704057

Email

Email

mail@uzit.nl

Openingstijden

Bezoek alleen op afspraak. Om u beter en sneller van dienst te zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.


Ahrend Tan-Sad verzameling

Wist u dat Ahrend is begonnen met het aanbieden van bureaustoelen door middel van de Tan-Sad Do More Chair? Als u deze ziet zal u er vast iets in herkennen van hoe de Ahrend bureaustoel er vandaag de dag uit ziet.

Door de jaren heen hebben wij een grote verzameling weten te maken van onder andere de voorgenoemde stoel en nog veel meer.

Bent u nieuwsgierig geworden? Klik dan hier om onze verzameling te bekijken.