Herman Miller bureaustoel wielen

Bent u op zoek naar Herman Miller bureaustoelwielen en wilt u weten wat voor u de beste keuze is? Wij geven u graag advies. De wielen voor uw Herman Miller bureaustoel zijn in diverse soorten verkrijgbaar: hoog, asloos, geremd, ongeremd, hard of zacht. Wij hebben tevens glijdoppen voor stoelen die op hun plek moeten blijven staan. Voor welke bureaustoel wielen u kiest hangt voornamelijk af van de ondergrond waarop uw stoel staat en rijdt. Die is bepalend voor het gemak waarmee u uw stoel verplaatst en in hoeverre u uw mooie vloer beschadigt.

Zijn uw Herman Miller bureaustoelwielen voorzien van een hard loopvlak? Dan gebruikt u de stoel als het goed is op een zachte ondergrond zoals tapijt. Als uw Herman Miller bureaustoel wielen een zacht rubberen loopvlak hebben zijn ze juist geschikt voor harde vloeren, zoals tegels, laminaat, marmoleum of een mat die u heeft gekocht ter bescherming van uw zachte tapijt.

Heeft u nieuwe wielen nodig voor uw Herman Miller bureaustoel omdat uw oude wielen versleten zijn? Dan zult u direct profijt hebben van uw nieuwe Herman Miller bureaustoelwielen. Wilt u gewoon nieuwe wielen met een ander uiterlijk? Dan heeft u een ruime keuze in ons assortiment en vindt u ongetwijfeld een set wielen die past bij uw smaak.

herman-miller-bureaustoel-wielen

Zachte wielen voor een Herman Miller bureaustoel

Gebruikt u uw Herman Miller bureaustoel op parket, tegels, marmoleum of een andere harde ondergrond? Dan kunt u het best kiezen voor zachte bureaustoel wielen. Die beschadigen uw vloer niet en maken bovendien minder geluid. U heeft de keuze in geremde en ongeremde zachte bureaustoel wielen. Met de ongeremde zachte wielen kunt u uw Herman Miller bureaustoel altijd heen en weer rijden, ook als u er niet op zit. Wilt u liever een stoel die niet te gemakkelijk beweegt? Kies dan voor geremde zachte bureaustoel wielen. Die rijden alleen als u heeft plaats genomen op de stoel.

vink
Al 20 jaar specialist

Wij zijn specialist in het herstofferen, repareren en reviseren van Ahrend bureaustoelen en garanderen perfecte kwaliteit.

vink
Eigen voorraad

Wij werken met eigen voorraad. Daarom zijn onze levertijden kort en kunnen we ook uitgebreide bestellingen aan.

vink
Snelle verzending

Wij leveren direct uit magazijn. Bestellingen voor 15.00 uur geplaatst heeft u dan ook de volgende werkdag al in huis.

Geschikte wielen voor een Herman Miller bureaustoel

Gerelateerde bureaustoel wielen

Vitra bureaustoel wielen
vitra wielen
Axia bureaustoel wielen
Axia wielen
Ahrend bureaustoel wielen
Ahrend wielen