Uw specialist in Ahrend bureaustoelen, onderdelen en stofferen.

Snel contact met ons? 020-4704057

Herman Miller bureaustoel wielen

Bent u op zoek naar Herman Miller bureaustoel wielen en wilt u weten wat voor u de beste keuze is? Wij geven u graag advies. De wielen voor uw Herman Miller bureaustoel zijn in diverse soorten verkrijgbaar: hoog, asloos, geremd, ongeremd, hard of zacht. Wij hebben tevens glijdoppen voor stoelen die op hun plek moeten blijven staan. Voor welke bureaustoel wielen u kiest hangt voornamelijk af van de ondergrond waarop uw stoel staat en rijdt. Die is bepalend voor het gemak waarmee u uw stoel verplaatst en in hoeverre u uw mooie vloer beschadigt.

Zijn uw Herman Miller bureaustoel wielen voorzien van een hard loopvlak? Dan gebruikt u de stoel als het goed is op een zachte ondergrond zoals tapijt. Als uw Herman Miller bureaustoel wielen een zacht rubberen loopvlak hebben zijn ze juist geschikt voor harde vloeren, zoals tegels, laminaat, marmoleum of een mat die u heeft gekocht ter bescherming van uw zachte tapijt.

Heeft u nieuwe wielen nodig voor uw Herman Miller bureaustoel omdat uw oude wielen versleten zijn? Dan zult u direct profijt hebben van uw nieuwe Herman Miller bureaustoel wielen. Wilt u gewoon nieuwe wielen met een ander uiterlijk? Dan heeft u een ruime keuze in ons assortiment en vindt u ongetwijfeld een set wielen die past bij uw smaak.

herman-miller-bureaustoel-wielen-min

Zachte wielen voor een Herman Miller bureaustoel

Gebruikt u uw Herman Miller bureaustoel op parket, tegels, marmoleum of een andere harde ondergrond? Dan kunt u het best kiezen voor zachte bureaustoel wielen. Die beschadigen uw vloer niet en maken bovendien minder geluid. U heeft de keuze in geremde en ongeremde zachte bureaustoel wielen. Met de ongeremde zachte wielen kunt u uw Herman Miller bureaustoel altijd heen en weer rijden, ook als u er niet op zit. Wilt u liever een stoel die niet te gemakkelijk beweegt? Kies dan voor geremde zachte bureaustoel wielen. Die rijden alleen als u heeft plaats genomen op de stoel.

Eigen voorraad wielen

We werken zoveel mogelijk met onze eigen voorraad zodat we erg snel kunnen leveren

Binnen 2 werkdagen in huis

Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dan heeft u onze voorraad producten binnen twee dagen in huis.

Snel, simpel en veilig betalen

Met iDEAL kunt u direct vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.

Geschikte zachte wielen voor een Herman Miller bureaustoel

Klik op de afbeelding en bestel ze online.

Gerelateerde bureaustoel wielen

Vitra wielen

Axia wielen

Ahrend wielen