In de maatschappij van nu is zorgvuldig met het milieu omgaan inmiddels een normale waarde. Want vervuilen doen we niet meer. Het is de bedoeling dat binnen een jaar of 30 de gehele productieketen circulair is.
Zo zijn er steeds meer bedrijven die het productieproces aanpassen, en met eigen kennis en expertise nieuwe markten creëren en bijdragen aan deze doelstelling. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inzamelen van oude kleding. Deze stoffen worden door de kledingproducenten deels verwerkt in nieuwe stof, jassen en truien. Zo is een deel van hun productie inmiddels al circulair.

Circulair hergebruik

Wat kunt u doen als facilitair manager of MKB’er? Want niet alle nieuwe mogelijkheden liggen binnen uw bereik. Misschien is uw bedrijf of verkoopaanbod er lastig circulair te maken. Denk bijvoorbeeld aan voeding of gebruiksvoorwerpen zoals schoenen of tuingereedschap.
Door slim en verstandig ondernemen met visie op de toekomst kunt ook u de kringloop sluiten.

Wist u dat een Ahrend bureaustoel uit meer dan 30 onderdelen bestaat die geschikt zijn voor circulair hergebruik?

Hergebruik is circulair

Neem kleine stapjes. Kies voor nieuwe manieren om Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen. Gooi uw defecte Ahrend bureaustoel niet weg. Dat kan milieuvriendelijker. Bijvoorbeeld door te kiezen voor originele Ahrend vervangingsonderdelen. Een opnieuw gestoffeerde zitting zit net zo lekker als een nieuwe. Een onwillige gasveer vervangen? Ook dat kan middels hergebruik.

Meer weten?

Heeft u na het lezen nog vragen, opmerkingen of klachten? Laat het ons weten via ons contactformulier!

Adres

Adres

A & I Kantoorinrichting
Kollenbergweg 50
1101AR Amsterdam

Telefoon

Telefoon

020-4704057

Email

Email

mail@uzit.nl

Openingstijden

Bezoek alleen op afspraak. Om u beter en sneller van dienst te zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.


Ahrend Tan-Sad verzameling

Wist u dat Ahrend is begonnen met het aanbieden van bureaustoelen door middel van de Tan-Sad Do More Chair? Als u deze ziet zal u er vast iets in herkennen van hoe de Ahrend bureaustoel er vandaag de dag uit ziet.

Door de jaren heen hebben wij een grote verzameling weten te maken van onder andere de voorgenoemde stoel en nog veel meer.

Bent u nieuwsgierig geworden? Klik dan hier om onze verzameling te bekijken.