Handleiding Ahrend 250

Ahrend 250

Gebruiksaanwijzing Ahrend 250

De Ahrend 250 bureaustoel is ontworpen door Frans de la Haye en geïntroduceerd op de Salone del Mobile in Milaan in 2006. Het is een aangepaste versie van de legendarische Ahrend 240 ‘Centennial’, de inmiddels klassieke bureaustoel die twintig jaar eerder werd geïntroduceerd bij het 100-jarig bestaan van Ahrend.
De Ahrend 250 is standaard voorzien van een transparante rugleuning die zich probleemloos aanpast aan de gebruiker, 3D-armleggers en een verstelbare lendesteun. Vanzelfsprekend is de kwaliteit, degelijk en solide, zoals u van Ahrend bureaustoel mag verwachten.

Ahrend bureaustoelen, waarschijnlijk de meest gebruikte bureaustoelen in Nederland. En dat heeft een reden… Ahrend bureaustoelen staan bekend om hun duurzaamheid, modern design, innovatieve ontwerp en gebruiksvriendelijke bediening. Daarnaast kiest Ahrend voor ontwerpers en vormgevers met een visie. Het gevolg is een uitgebreide serie bureaustoelen die jarenlang gebruik mogelijk maken. Mede dankzij de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen zijn veel Ahrend bureaustoelen inmiddels aan hun tweede leven bezig. Hebt u een gebruikte Ahrend bureaustoel waar u de handleiding bij kunt gebruiken lees dan onderstaande instructies.

Geschikt voor de Ahrend 250 bureaustoel

Meer weten?

Heeft u na het lezen nog vragen, opmerkingen of klachten? Laat het ons weten via ons contactformulier!

Adres

Adres

A & I Kantoorinrichting
Kollenbergweg 50
1101AR Amsterdam

Telefoon

Telefoon

020-4704057

Email

Email

mail@uzit.nl

Openingstijden

Bezoek alleen op afspraak. Om u beter en sneller van dienst te zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.