Handleiding Ahrend 240

Ahrend 240

Gebruiksaanwijzing Ahrend 240

De Ahrend 240 bureaustoel is een ontwerp van Frans de la Haye. Deze innovatieve bureaustoel is ontwikkeld om het 100 jarig bestaan van Ahrend mee te markeren.
De gebruikte materialen zoals geborsteld aluminium geven deze bureaustoel een stijlvolle uitstraling. Veel aandacht voor vormgeving, maar ook op ergonomisch gebied is de Ahrend 240 een alleskunner. De diverse verstelbare elementen zoals armleggers en rugleuning zorgen voor een optimale zithouding. Vanzelfsprekend voldoet ook deze Ahrend bureaustoel aan de EN 1335 norm.

Ahrend bureaustoelen, waarschijnlijk de meest gebruikte bureaustoelen in Nederland. En dat heeft een reden… Ahrend bureaustoelen staan bekend om hun duurzaamheid, modern design, innovatieve ontwerp en gebruiksvriendelijke bediening. Daarnaast kiest Ahrend voor ontwerpers en vormgevers met een visie. Het gevolg is een uitgebreide serie bureaustoelen die jarenlang gebruik mogelijk maken. Mede dankzij de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen zijn veel Ahrend bureaustoelen inmiddels aan hun tweede leven bezig. Hebt u een gebruikte Ahrend bureaustoel waar u de handleiding bij kunt gebruiken lees dan onderstaande instructies.

Geschikt voor de Ahrend 240 bureaustoel

Meer weten?

Heeft u na het lezen nog vragen, opmerkingen of klachten? Laat het ons weten via ons contactformulier!

Adres

Adres

A & I Kantoorinrichting
Kollenbergweg 50
1101AR Amsterdam

Telefoon

Telefoon

020-4704057

Email

Email

mail@uzit.nl

Openingstijden

Bezoek alleen op afspraak. Om u beter en sneller van dienst te zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.