Handleiding Ahrend 220

Ahrend 220

Gebruiksaanwijzing Ahrend 220

De Ahrend 220 is een bekende verschijning in menig kantoor. Het ontwerp met de kenmerkende “brievenbus” is van de hand van Henk Verkerke.
Mede door de degelijke constructie en comfort verhogende instelmogelijkheden van de rugleuning en armleggers is deze bureaustoel de laatste 10 jaar erg populair geworden. Natuurlijk is ook de scherpe prijsstelling een reden voor het succes van de Ahrend 220. Het milieu wordt ontzien want de gehele bureaustoel is recyclebaar, een bijzondere eigenschap in deze klasse.

Ahrend bureaustoelen, waarschijnlijk de meest gebruikte bureaustoelen in Nederland. En dat heeft een reden… Ahrend bureaustoelen staan bekend om hun duurzaamheid, modern design, innovatieve ontwerp en gebruiksvriendelijke bediening. Daarnaast kiest Ahrend voor ontwerpers en vormgevers met een visie. Het gevolg is een uitgebreide serie bureaustoelen die jarenlang gebruik mogelijk maken. Mede dankzij de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen zijn veel Ahrend bureaustoelen inmiddels aan hun tweede leven bezig. Hebt u een gebruikte Ahrend bureaustoel waar u de handleiding bij kunt gebruiken lees dan onderstaande instructies.

Geschikt voor de Ahrend 220 bureaustoel

Meer weten?

Heeft u na het lezen nog vragen, opmerkingen of klachten? Laat het ons weten via ons contactformulier!

Adres

Adres

A & I Kantoorinrichting
Kollenbergweg 50
1101AR Amsterdam

Telefoon

Telefoon

020-4704057

Email

Email

mail@uzit.nl

Openingstijden

Bezoek alleen op afspraak. Om u beter en sneller van dienst te zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.