Gispen wielen

Gispen. Voor velen een bekend merk. En dat komt mede doordat Gispen al meer dan 100 jaar bestaat. Andere ontwerpers gingen zich destijds te buiten aan bestaande stromingen zoals Jugendstil en Expressionisme. Industrieel ontwerper Willem Hendrik Gispen richtte zich op de zogenaamde nieuwe zakelijkheid. Een stijl die ook nu nog steeds terug te zien is in de nieuwe ontwerpen van Gispen.

A-merk bureaustoelwielen

Zijn de wielen van uw Gispen versleten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor de nieuwe generatie Gispen zoals model Zinn en de Turn hebben we de wielen standaard op voorraad. Ook wanneer u meerdere stoelen van nieuwe set wielen wilt voorzien. Gaat de historie van uw bureaustoel decennia terug? Bel ons dan vrijblijvend voor advies. Wellicht hebben we voor uw specifieke geval een -letterlijk- passende oplossing.

Onze wielen zijn onder andere geschikt voor:

  • Gispen 2712
  • Gispen 1637
  • Gispen K7
  • Gispen Nomi Work
  • Gispen Zinn
  • Gispen Turn
11mm wiel

Loopvlak

Kies bij het gebruik van de bureaustoel op een harde ondergrond zoals parket, beton of PVC voor zachte wielen. Bij vloerbedekking van een zachte soort adviseren we wielen met een hard loopvlak.

A-merk

Bij een A-merk als Gispen is het aan te bevelen ook voor een vergelijkbare kwaliteit te kiezen wanneer u een nieuwe wielenset nodig hebt. De wielen van uzit.nl zijn degelijk uitgevoerd. Ze zijn in kwaliteit vergelijkbaar of zelfs beter dan de wielenset die standaard op de Gispen bureaustoelen geleverd wordt. Onze bureaustoelwielen zijn van Europese kwaliteit. Ze voldoen aan de eisen die men bij dagelijks gebruik aan een stoel stelt.

Met rem of zonder rem

De set is leverbaar in 2 soorten: met rem en zonder rem. Eerstgenoemde is bedoeld voor gebruik volgens de regels die de ARBO aan een werkplek stelt. Ongeremde wielen zijn geschikt voor gebruik op vloerbedekking. Hierbij wordt het wiel door de ondergrond geremd.

Meten is weten en gissen is missen!

10vs11

Montage van de wielen

Het vervangen van de wielen is niet ingewikkeld. Verwijder met de hand of met behulp van gereedschap de oude wielen door er aan te trekken. Die nieuwe wielen kunnen daarna eenvoudig in de kruisvoet terug gezet worden.
We adviseren u alle 5 wielen te vervangen. Ook wanneer slechts een enkel wiel defect is of slijtage vertoont. Hiermee voorkomt u een herhaling van zetten in de toekomst.


Onze bureaustoelwielen zijn geschikt voor vrijwel alle bureaustoelen waaronder:

Ahrend – Beta – BMA Axia – Comforto Haworth – Dauphin – Drabert – Giroflex – Girsberger – Gispen – HAG – Herman Miller – Humanscale – Interstuhl – Kinnarps – Klöber – Köhl – König + Neurath – Martin Stoll – Okamura – Prosedia – RH Stoelen – Rohde & Grahl – Rovo Chair – Sedus – Steelcase – Thonet – Topstar – Viasit – Vitra – Wagner – Wilkhahn – Züco


Meer weten?

Heeft u na het lezen nog vragen, opmerkingen of klachten? Laat het ons weten via ons contactformulier!

Adres

Adres

A & I Kantoorinrichting
Kollenbergweg 50
1101AR Amsterdam

Telefoon

Telefoon

020-4704057

Email

Email

mail@uzit.nl

Openingstijden

Bezoek alleen op afspraak. Om u beter en sneller van dienst te zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.