Uw specialist in Ahrend bureaustoelen, onderdelen en stofferen.

Snel contact met ons? 020-4704057

Copyright

Wilt u meer weten over het copyright dat van toepassing is op onze website? Met deze copyright disclaimer willen wij u graag wijzen op juridische zaken die van belang zijn. Natuurlijk willen wij u niet laten schrikken met de inhoud van deze pagina. Wel willen wij u duidelijk informeren over wat auteursrecht en copyright precies is en hoe dat werkt.

Onze website is uniek

Omdat wij onze klanten en website bezoekers graag voorzien van hoogwaardige informatie bieden wij een website met informatie die zorgvuldig door ons is samengesteld. Om dat te kunnen bereiken hebben we geïnvesteerd in de diensten van een tekstschrijver en die van een fotograaf.  Dat betekent dat niet alleen onze teksten uniek zijn, ook alle foto’s op onze website zijn speciaal voor ons gemaakt. Natuurlijk houden wij onze website graag uniek. Daarom wijzen wij u op het copyright dat op onze website rust.

Auteursrecht op onze foto’s

De fotograaf die ons heeft voorzien van alle foto’s op onze website heeft het auteursrecht op deze foto’s aan ons overgedragen. Elke foto is daarmee rechtelijk beschermd. Dat betekent dat geen enkele foto op onze website zonder onze toestemming door derden mag worden gepubliceerd of gekopieerd. Doet u dat toch, dan is een inbreuk op het auteursrecht van toepassing.

Auteursrecht op onze teksten

Als oorspronkelijke bedenker van de teksten op onze website heeft onze tekstschrijver het intellectueel eigendom daarover aan ons overgedragen, geheel conform het auteursrecht. Dat betekent dat niemand behalve wij toestemming heeft onze tekstuele informatie te kopiëren en delen met anderen, behalve als wij expliciete toestemming geven. U begrijpt dat wij onze website graag uniek houden. Derhalve krijgt u geen toestemming onze teksten te dupliceren. Doet u dat toch, dan is een inbreuk op het auteursrecht van toepassing.

Controle op schending van copyright

Als onderneming zijn wij afhankelijk van de unieke inhoud van onze website. Ons copyright is essentieel om een goede bedrijfsvoering te kunnen handhaven en omzet te kunnen blijven realiseren. Wij zorgen dan ook voor een goede bescherming van de door ons verstrekte informatie en afbeeldingen, om kopieergedrag te voorkomen. Regelmatig voeren wij op het internet controles uit op teksten die vergelijkbaar zijn met onze verstrekte informatie. Tegen opgetreden kopieergedrag zullen wij dan ook optreden.

Consequenties schending copyright

Omdat onze website onderhevig is aan de wet auteursrecht zullen wij deze wet bij schending van het copyright aanspreken. De gevolgen kunnen groter zijn dan u denkt. Overgaan tot het beëindigen van uw website met een genoegdoening is een minimale eis. Boetes en celstraffen zijn ook in deze wet opgenomen. Uiteraard zal het zover niet komen.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie.

  Uw reactie

  Uw naam

  Uw email

   

  A & I Kantoorinrichting
  Kollenbergweg 50
  1101 AR Amsterdam
  020-470 4057