Uw specialist in Ahrend bureaustoelen, onderdelen en stofferen.

Snel contact met ons? 020-4704057

Comforto Haworth bureaustoel wielen

Comforto. Een veel voorkomende bureaustoel in menig kantoor. Door de gebruiksvriendelijke vormgeving en degelijke uitvoering heeft Haworth Comforto een schare vaste gebruikers.
Helaas kan er ook aan een kwaliteitsstoel als Haworth Comforto na jaren van intensief gebruik wel wat slijten. Zo kunnen versleten wielen er voor zorgen dat u gehinderd wordt tijdens uw werk omdat de stoel niet gemakkelijk rolt. Dan is het het moment om bij uzit.nl een nieuwe set wielen te bestellen.

Europese kwaliteit

Waarom? Omdat we de beste kwaliteit leveren voor een scherpe prijs. Onze bureaustoelwielen zijn allemaal in de EU geproduceerd en voorzien van NEN en TÜV keurmerk. Hierdoor bent u verzekerd van bureaustoelwielen van dezelfde kwaliteit dan wel een betere kwaliteit. En dat verschil merkt u. Zo kunt u weer jarenlang optimaal gebruik maken van uw bureaustoel, afhankelijk van de intensiteit en het gebruik van de bureaustoel.

Onze wielen zijn onder andere compatibel met:

 • Comforto 2965
 • Comforto 2975
 • Comforto 55
 • Comforto 59
 • Comforto 69
 • Comforto 77
 • Comforto 89
 • Haworth Dynaflex
 • Haworth Hello (lounge seat)

Hard of zacht loopvlak

We leveren zowel bureaustoelwielen met een hard loopvlak als met een zacht loopvlak. Elk type heeft z’n eigen toepassing. Harde wielen zijn aanbevolen bij een zachte vloerbedekking zoals tapijt of linoleum. Zachte wielen zijn bedoeld voor harde vloeren zoals beton of PVC.

Met rem of zonder rem

Bureaustoelwielen met een hard loopvlak zijn ongeremd. De ondergrond remt de stoel voldoende af bij verzitten of opstaan uit de stoel. De bureaustoelwielen met zacht loopvlak zijn licht geremd wanneer deze niet belast worden. Hiermee wordt het wegrollen van de stoel voorkomen, vooral handig wanneer u even opstaat uit de stoel en u daarna weer denkt te kunnen gaan zitten.

Montage

In de regel zijn de bureaustoelwielen eenvoudig te verwijderen. Plaats de stoel omgekeerd op de hoek van uw bureau. Trek hierna de wielen met de hand uit de kruisvoet. Indien dit veel kracht kost kunt u een tang of schroevendraaier gebruiken. Let er op dat de kruisvoet niet beschadigd door het gebruik van gereedschap.
Nadien kunt u de nieuwe set wielen in de kruisvoet duwen.


Onze bureaustoelwielen zijn geschikt voor vrijwel alle bureaustoelen waaronder:

AhrendBetaBMA AxiaComforto HaworthDauphinDrabertGiroflexGirsbergerGispenHAGHerman MillerHumanscaleInterstuhlKinnarpsKlöberKöhlKönig + NeurathMartin StollOkamuraProsediaRH StoelenRohde & GrahlRovo ChairSedusSteelcaseThonetTopstarViasitVitraWagnerWilkhahnZüco


Wilt u graag advies over bureaustoel wielen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

  Uw naam
  Uw email
  Onderwerp
  Bijlage
  Uw bericht