Bureaustoelen slijten in de regel maar op enkele punten. Vaak is de stoel nog in goede staat, maar zijn de slijtagegevoelige onderdelen aan vervanging toe. Dit geldt voor normaal dagelijks gebruik.
De zitting of rug-bekleding is vaal van kleur, of heeft de stof onverklaarbare strepen in een gotische stijl. Overweeg dan een volledig gereviseerde bureaustoel. Uw oude Ahrend bureaustoel kunt u eventueel inruilen. Zo kan ook deze stoel na een grondige controle verder aan een tweede leven.

Een gereviseerde bureaustoel is niet van nieuw te onderscheiden. Zo worden slijtagegevoelige onderdelen als armleggers, bureaustoelwielen en bekleding vrijwel altijd vervangen. Voor de technische werking van het mechaniek wordt de stoel volledig gedemonteerd. Hierna wordt het mechaniek gecontroleerd op defecten en/of slijtage. Zo kan de zitdiepte verstelling gangbaar gemaakt worden. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld de gasveer.

Zo goed als nieuw

Bij uzit.nl (onderdeel van A&I Kantoorinrichting) hebben we een ruime voorraad van diverse A-merk bureaustoelen zoals Ahrend en BMA Axia. We zijn door onze jarenlange ervaring een betrouwbare partner voor veel middelgrote en grote ondernemingen. Kernactiviteit is het optimaliseren van gebruikte bureaustoelen van Nederlands fabricaat (zoals bijvoorbeeld Ahrend). Hierbij worden de bureaustoelen technisch en optisch opgewaardeerd, waarna ze zo goed als nieuw ons magazijn verlaten.

Hoge slijtvastheid

De stof die we gebruiken voor de bekleding van zitting en rugleuning heeft een hoge slijtvastheid zoals u ook van een merk als Ahrend gewend bent. Tevens zullen de gebruikte weefpatronen van de stof u bekend voorkomen. We leveren de bureaustoelen in standaard zwart, of op verzoek in een andere kleur (rood, blauw, groen, wit).

Wilt u weten wat we voor uw bureaustoelen kunnen betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak. We helpen u graag. Ook wanneer u advies wenst of zelf uw bureaustoel bekleding wil vervangen.

Kies voor duurzaam, kies voor uzit.nl.

Meer weten?

Heeft u na het lezen nog vragen, opmerkingen of klachten? Laat het ons weten via ons contactformulier!

Adres

Adres

A & I Kantoorinrichting
Kollenbergweg 50
1101AR Amsterdam

Telefoon

Telefoon

020-4704057

Email

Email

mail@uzit.nl

Openingstijden

Bezoek alleen op afspraak. Om u beter en sneller van dienst te zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.


Ahrend Tan-Sad verzameling

Wist u dat Ahrend is begonnen met het aanbieden van bureaustoelen door middel van de Tan-Sad Do More Chair? Als u deze ziet zal u er vast iets in herkennen van hoe de Ahrend bureaustoel er vandaag de dag uit ziet.

Door de jaren heen hebben wij een grote verzameling weten te maken van onder andere de voorgenoemde stoel en nog veel meer.

Bent u nieuwsgierig geworden? Klik dan hier om onze verzameling te bekijken.