Axia bureaustoel wielen

Bent u op zoek naar Axia bureaustoel wielen en wilt u weten welke keuze u het best kunt maken? Wij helpen u graag op weg. U kunt Onze Axia bureaustoel wielen in diverse soorten bestellen. Wij bieden bijvoorbeeld harde wielen aan, zachte wielen, glijdoppen, metallic wielen, witte wielen of bureaustoel wielen met een verchroomde kap. Het soort Axia bureaustoel wielen dat u het best kunt nemen hangt af van de ondergrond van uw stoel. Die bepaalt het gemak waarmee u uw Axia stoel heen en weer rijdt en of de ondergrond al dan niet kan beschadigen door de wielen.

Als uw Axia bureaustoel wielen zijn voorzien van een zacht rubberen loopvlak zijn ze geschikt voor hardere vloeren, zoals parket, tegels, marmoleum of een kunststof mat die u heeft aangeschaft om uw tapijt te beschermen. Is het loopvlak van uw Axia bureaustoel wielen hard, dan zijn de wielen geschikt voor een vloer met tapijt of een andere zachte ondergrond.

Heeft u nieuwe wielen nodig voor uw Axia bureaustoel omdat uw huidige bureaustoel wielen versleten zijn? Als u uw stoel regelmatig gebruikt zult u direct profijt hebben van uw nieuwe wielen. Kiest u dan wel de juiste wielen voor de ondergrond waarop de stoel gebruikt wordt. Wilt u gewoon eens iets anders dan wat u nu heeft? Dan heeft u een keuze uit diverse soorten wielen en zijn er ongetwijfeld bureaustoel wielen bij naar uw smaak.

Axia bureaustoel wielen

Zachte wielen voor een Axia bureaustoel

Gebruikt u uw Ahrend bureaustoel op een harde ondergrond? Dan kunt u het best zachte wielen aanschaffen, die beschadigen uw harde vloer niet. Sommige zachte Ahrend bureaustoel wielen hebben ook een stop, zodat uw stoel niet weg kan rollen als u er niet op zit. Dat voorkomt gevaarlijke situaties. Als u er tegenaan leunt bijvoorbeeld, of wanneer u net als u wilt gaan zitten met uw voeten tegen de stoel schopt. Het zelf-remmende systeem van de zachte wielen van de Ahrend bureaustoel is dan ideaal. Dat zorgt er voor dat uw stoel pas gaat rollen als u er op gaat zitten.

vink
Al 20 jaar specialist

Wij zijn specialist in het herstofferen, repareren en reviseren van Ahrend bureaustoelen en garanderen perfecte kwaliteit.

vink
Eigen voorraad

Wij werken met eigen voorraad. Daarom zijn onze levertijden kort en kunnen we ook uitgebreide bestellingen aan.

vink
Snelle verzending

Wij leveren direct uit magazijn. Bestellingen voor 15.00 uur geplaatst heeft u dan ook de volgende werkdag al in huis.

Geschikte zachtewielen voor een Axia bureaustoel

Gerelateerde bureaustoel wielen

Vitra bureaustoel wielen
vitra wielen
Ahrend bureaustoel wielen
Ahrend wielen
Herman Miller bureaustoel wielen
Herman Miller wielen