Uw specialist in Ahrend bureaustoelen, onderdelen en stofferen.

Snel contact met ons? 020-4704057

Axia bureaustoel wielen

Bent u op zoek naar Axia bureaustoel wielen en wilt u weten welke keuze u het best kunt maken? Wij helpen u graag op weg. U kunt Onze Axia bureaustoel wielen in diverse soorten bestellen. Wij bieden bijvoorbeeld harde wielen aan, zachte wielen, glijdoppen, metallic wielen, witte wielen of bureaustoel wielen met een verchroomde kap. Het soort Axia bureaustoel wielen dat u het best kunt nemen hangt af van de ondergrond van uw stoel. Die bepaalt het gemak waarmee u uw Axia stoel heen en weer rijdt en of de ondergrond al dan niet kan beschadigen door de wielen.

Als uw Axia bureaustoel wielen zijn voorzien van een zacht rubberen loopvlak zijn ze geschikt voor hardere vloeren, zoals parket, tegels, marmoleum of een kunststof mat die u heeft aangeschaft om uw tapijt te beschermen. Is het loopvlak van uw Axia bureaustoel wielen hard, dan zijn de wielen geschikt voor een vloer met tapijt of een andere zachte ondergrond.

Heeft u nieuwe wielen nodig voor uw Axia bureaustoel omdat uw huidige bureaustoel wielen versleten zijn? Als u uw stoel regelmatig gebruikt zult u direct profijt hebben van uw nieuwe wielen. Kiest u dan wel de juiste wielen voor de ondergrond waarop de stoel gebruikt wordt. Wilt u gewoon eens iets anders dan wat u nu heeft? Dan heeft u een keuze uit diverse soorten wielen en zijn er ongetwijfeld bureaustoel wielen bij naar uw smaak.

Axia-bureaustoel-wielen-min

Zachte wielen voor een Axia bureaustoel

Gebruikt u uw Axia bureaustoel op een harde ondergrond zoals parket of tegels? Dan zijn zachte bureaustoel wielen de beste keuze. Die beschadigen uw harde vloer niet en maken minder geluid. In de zachte wielen voor een Axia bureaustoel kunt u kiezen tussen geremde en ongeremde wielen. Geremde wielen zorgen er voor dat uw stoel pas weg rijdt als u op de stoel gaat zitten. Ongeremde wielen kunnen op elk moment heen en weer rijden, dus ook als u de stoel even wilt verplaatsen terwijl u er naast staat.

Eigen voorraad wielen

We werken zoveel mogelijk met onze eigen voorraad zodat we erg snel kunnen leveren

Binnen 2 werkdagen in huis

Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dan heeft u onze voorraad producten binnen twee dagen in huis.

Snel, simpel en veilig betalen

Met iDEAL kunt u direct vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.

Geschikte zachte wielen voor een Axia bureaustoel

Klik op de afbeelding en bestel ze online.

Gerelateerde bureaustoel wielen

Vitra wielen

Ahrend wielen

Herman Miller wielen