Ahrend bureaustoel wielen

Bent u op zoek naar Ahrend bureaustoel wielen en weet u niet zo goed waar u voor moet kiezen?

Wij helpen u graag verder. Onze Ahrend bureaustoel wielen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo kunt u kiezen uit harde wielen, zachte wielen, glijdoppen, witte wielen, metallic wielen of wielen met verchroomde wieldoppen. Het soort bureaustoelwielen dat u kiest is bepalend voor het gemak waarmee u uw stoel heen en weer rijdt, maar ook in hoeverre u uw vloer mooi houdt of juist beschadigt. Ook smaak speelt uiteraard een rol bij het maken van een keuze.

Is het loopvlak van uw Ahrend bureaustoel wielen gemaakt van hard kunststof? Dan zijn de wielen geschikt voor tapijt of een andere zachte ondergrond. Zijn uw Ahrend bureaustoel wielen voorzien van een zacht rubberen loopvlak? Dan zijn ze meer geschikt voor hardere vloeren zoals tegels, parket, marmoleum of bijvoorbeeld de harde kunststof mat die u heeft gekocht om uw tapijt te beschermen.

Bij het bestellen van Ahrend bureaustoelwielen is het naast het soort vloer die u heeft ook van belang om te kijken naar het model stoel dat u gebruikt. Zo weet u zeker dat de wielen die u bestelt passen bij uw bureaustoel. Vaak staat het typenummer van uw stoel onder de zitting op een sticker aangegeven. Als dat niet zo is, neemt u dan contact met ons op. We komen er samen wel uit.

Ahrend bureaustoel wielen

Zachte wielen voor een Ahrend bureaustoel

Gebruikt u uw Ahrend bureaustoel op een harde ondergrond? Dan kunt u het best zachte wielen aanschaffen, die beschadigen uw harde vloer niet. Sommige zachte Ahrend bureaustoel wielen hebben ook een stop, zodat uw stoel niet weg kan rollen als u er niet op zit. Dat voorkomt gevaarlijke situaties. Als u er tegenaan leunt bijvoorbeeld, of wanneer u net als u wilt gaan zitten met uw voeten tegen de stoel schopt. Het zelf-remmende systeem van de zachte wielen van de Ahrend bureaustoel is dan ideaal. Dat zorgt er voor dat uw stoel pas gaat rollen als u er op gaat zitten.

vink

Al 20 jaar specialist

Wij zijn specialist in het herstofferen, repareren en reviseren van Ahrend bureaustoelen en garanderen perfecte kwaliteit.

vink

Eigen voorraad

Wij werken met eigen voorraad. Daarom zijn onze levertijden kort en kunnen we ook uitgebreide bestellingen aan.

vink

Snelle verzending

Wij leveren direct uit magazijn. Bestellingen voor 15.00 uur geplaatst heeft u dan ook de volgende werkdag al in huis.

Geschikte zachtewielen voor een Ahrend bureaustoel

Gerelateerde bureaustoel wielen

Vitra bureaustoel wielen
vitra wielen
Axia bureaustoel wielen
Axia wielen
Herman Miller bureaustoel wielen
Herman Miller wielen