Ahrend 230 – bureaustoel zachte wielen

Voor de Ahrend 230 heeft uzit diverse nieuwe zachte wielen (hoog model) op voorraad ter vervanging van uw defecte Ahrend bureaustoelwielen.

Deze zachte wielen voor harde vloeren zoals laminaat en parket voor de Ahrend bureaustoel worden per stuk verkocht. De montage van de wielen is vrij eenvoudig en kan door u zelf gedaan worden zonder gebruik van specialistisch gereedschap.


De Ahrend 230 bureaustoel

Op ieder kantoor mogen goede bureaustoelen natuurlijk niet ontbreken. Als we het hebben over een goede bureaustoel kan niemand om de Ahrend bureaustoel model 230. Deze prachtig ontworpen stoel met een extra verhoogd zitcomfort. Dankzij de vele instellingsmogelijkheden die deze stoel te bieden heeft, is de Ahrend bureaustoel geschikt om voor iedere werkhouding in te stellen. En mochten de standaard verstelling niet genoeg zijn, dan kan deze stoel met zeer veel extra’s worden uitgerust om u voor al het benodigde comfort te voorzien!

Doordat de rugleuning zodanig is ontworpen, zorgt deze ervoor dat er altijd een goed contact met de rug is. Ook de Ahrend bureaustoel model 230 valt uit te rusten met armsteunen, die in hoogte en diepte verstelbaar zijn en tevens kunnen draaien! Het modernistische frame en de bekende Ahrend mechaniek is kenmerkend voor deze prachtige bureaustoel. Dankzij de verschillende kleuren past deze perfect thuis in de meeste kantoorinrichtingen.

Wellicht bent u reeds bekend met een van de andere Ahrend bureaustoelen, daar is nu het model 230 aan toegevoegd! Deze Ahrend bureaustoel model 230 volgt de al zeer comfortabele en goed uitgeruste Ahrend 220 op. De grote verschillen zijn het design, en nog veel meer beschikbare instellingen. Wanneer u eenmaal heeft plaatsgenomen op een van de vele Ahrend bureaustoelen, zult u versteld staan van het ergonomische gebruik en zitcomfort. u wilt gegarandeerd nooit meer een andere bureaustoel!