Uw specialist in Ahrend bureaustoelen, onderdelen en stofferen.

Snel contact met ons? 020-4704057

Ahrend 220 – bureaustoel zachte wielen

Voor de Ahrend 220 heeft uzit diverse zachte wielen op voorraad. ter vervanging van uw defecte Ahrend bureaustoelwielen.

Heeft u een laminaat of parketvloer? Deze zachte wielen zijn een aanrader voor uw kostbare harde vloerbedekking. Daarnaast zorgt het automatische remsysteem ervoor dat uw bureaustoel niet langzaam zal wegrollen en netjes achter uw bureau blijft staan.

zachtewielen-ahrend-220-2-min

Zachte wielen Ahrend 220

Geremde bureaustoelwielen met een zacht loopvlak voor uw Ahrend 220 bureaustoel

  • Penmaat 11 mm
  • Aansluiting 36 mm
  • Diameter wiel 50 mm
  • Geremd
  • Geschikt voor laminaat en parket
  • Prijs per stuk

€4,00 excl. BTW

De Ahrend 220 bureaustoel

tekening ahrend 220

Deze Ahrend bureaustoel , is een eigentijdse stoel waar het zitcomfort en een hoge kwaliteit samen zijn gevoegd tot een prachtproduct! Al deze ergonomische functionaliteiten en uitgebreide opties geven deze Ahrend bureaustoel een degelijke uitstraling. Dankzij de verschillende functies biedt deze bureaustoel een ongekend zitcomfort!

Ook heeft de Ahrend bureaustoel een paar leuke opties. Deze stoel volledig naar eigen wens valt in te stellen of aan te passen! Met deze opties bedoelen we natuurlijk in hoogte verstelbare armleggers en natuurlijk niet te vergeten het ecologische en milieuvriendelijke design! Kortom een degelijke bureaustoel.

De Ahrend bureaustoel model 220 is in hoogte verstelbaar, namelijk tussen de 56 cm en maximaal 81 cm. Zo kunt u zelf bepalen hoe hoog u de bureaustoel instelt voor een optimale aansluiting aan uw bureau. Verder heeft de Ahrend Bureaustoel een compact mechanisme met knoppen, zodat alle functies eenvoudig te gebruiken zijn. Dit zijn enkele van de vele kenmerken die u van de Ahrend bureaustoelen mag verwachten!