Ahrend 220 – bureaustoel zachte wielen

Voor de Ahrend 220 heeft uzit diverse zachte wielen op voorraad. ter vervanging van uw defecte Ahrend bureaustoelwielen.

Heeft u een laminaat of parketvloer? Deze zachte wielen zijn een aanrader voor uw kostbare harde vloerbedekking. Daarnaast zorgt het automatische remsysteem ervoor dat uw bureaustoel niet langzaam zal wegrollen en netjes achter uw bureau blijft staan.


De Ahrend 220 bureaustoel

Deze Ahrend bureaustoel , is een eigentijdse stoel waar het zitcomfort en een hoge kwaliteit samen zijn gevoegd tot een prachtproduct! Al deze ergonomische functionaliteiten en uitgebreide opties geven deze Ahrend bureaustoel een degelijke uitstraling. Dankzij de verschillende functies biedt deze bureaustoel een ongekend zitcomfort!

Ook heeft de Ahrend bureaustoel een paar leuke opties. Deze stoel volledig naar eigen wens valt in te stellen of aan te passen! Met deze opties bedoelen we natuurlijk in hoogte verstelbare armleggers en natuurlijk niet te vergeten het ecologische en milieuvriendelijke design! Kortom een degelijke bureaustoel.

De Ahrend bureaustoel model 220 is in hoogte verstelbaar, namelijk tussen de 56 cm en maximaal 81 cm. Zo kunt u zelf bepalen hoe hoog u de bureaustoel instelt voor een optimale aansluiting aan uw bureau. Verder heeft de Ahrend Bureaustoel een compact mechanisme met knoppen, zodat alle functies eenvoudig te gebruiken zijn. Dit zijn enkele van de vele kenmerken die u van de Ahrend bureaustoelen mag verwachten!