Het is 2020. Dat betekent: A. Nog 30 jaar voordat we volgens planning een zero-waste economie zouden moeten hebben. B. Gelukkig kan er in 30 jaar nog veel veranderen.
Zo zullen de productieprocessen aangepast moeten worden. Veel Nederlandse bedrijven (zoals bijvoorbeeld Ahrend) zijn al jaren bezig met deze veranderingen. Zo worden de nieuwe Ahrend bureaustoelen al volledig Cradle 2 Cradle (C2C) geproduceerd. Hierbij draagt de fabrikant zorg voor een volledig recyclebare stoel, waarbij alle gebruikte grondstoffen hun weg terug vinden in het fabricageproces. Daarna kan hiervan weer een nieuw product vervaardigd worden, en in sommige gevallen hetzelfde product opnieuw worden geproduceerd.

Hergebruik

Wat kunt u doen om een steentje bij te dragen in de circulaire economie anno 2020? U kunt bijvoorbeeld kiezen voor verantwoord hergebruik. Dit houdt in dat u kiest voor het reviseren of revitaliseren van uw werkmateriaal. Zoals de bureaustoelen. Zo kunt u bijvoorbeeld de bureaustoelen opnieuw laten stofferen. Tevens kunt u defecte bureaustoelen (laten) voorzien van nieuwe onderdelen. Daardoor kunnen de bureaustoelen weer jaren mee. Tevens bespaart u op de uitgave voor de aanschaf van een volledig nieuwe bureaustoel.

5 of 50 bureaustoelen

Wilt u meer informatie over het hergebruik van de bureaustoelen op uw afdeling? Neem gerust even contact met ons op. Veel middelgrote en grote bedrijven gingen u voor.
In veel gevallen kunnen de bureaustoelen vervangen worden zonder dat uw personeel daar hinder van ondervindt.
We werken volledig zelfstandig, dus ook voor het transport kunt u vertrouwen op de zorg van A&I Kantoorinrichting. Uiteraard leveren we de bureaustoelen indien gewenst tot op de werkplek.

Meer weten?

Heeft u na het lezen nog vragen, opmerkingen of klachten? Laat het ons weten via ons contactformulier!

Adres

Adres

A & I Kantoorinrichting
Kollenbergweg 50
1101AR Amsterdam

Telefoon

Telefoon

020-4704057

Email

Email

mail@uzit.nl

Openingstijden

Bezoek alleen op afspraak. Om u beter en sneller van dienst te zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.


Ahrend Tan-Sad verzameling

Wist u dat Ahrend is begonnen met het aanbieden van bureaustoelen door middel van de Tan-Sad Do More Chair? Als u deze ziet zal u er vast iets in herkennen van hoe de Ahrend bureaustoel er vandaag de dag uit ziet.

Door de jaren heen hebben wij een grote verzameling weten te maken van onder andere de voorgenoemde stoel en nog veel meer.

Bent u nieuwsgierig geworden? Klik dan hier om onze verzameling te bekijken.